•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Voorkom ongewenste zomerkilo's met deze fantastische tips!

Als deze titel geen voorbeeld van clickbait is! Mijn welgemeende excuses als ik je voor de gek heb gehouden, ik hou namelijk zelf totaal niet van sites die dit soort methoden gebruiken.

Maar nu ik toch je aandacht heb:

Overweeg je misschien om naar een diëtist te gaan? Heb jij ook de neiging ‘nog even te wachten’ tot na de vakantie? En stel je het bezoek vervolgens nog langer uit?

Lees hier waarom het slimmer is toch vóór je vakantie een afspraak te maken.

Ik kom toch altijd met extra kilo’s thuis

Merk je dat je na je vakantie consequent zwaarder thuis komt dan je weg ging? Wat dacht je ervan om dat deze zomer te voorkomen?

Waar gaat het mis? Dáár helpen we je mee. Eet je teveel? Te weinig? Teveel extraatjes? Of zit het hem juist in je alcoholgebruik? Ook kijken we naar andere mogelijke oorzaken van de gewichtstoename.

Ik mag van de diëtist vast niet lekker eten op vakantie

Ik weet nog goed dat ik de eerste keer hoorde ‘Tja, ik heb gisteren 2 steaks in plaats van 1 gegeten. Ik dacht, na vandaag mag het vast niet meer.’ Ik wist niet hoe ik moest reageren. Ten eerste, waarom zou je geen steak meer ‘mogen’ eten? En ten tweede, dacht de cliënt nu echt dat ik haar thuis ging controleren???

Laten we 1 ding heel erg duidelijk maken! Ik geloof niet in ‘verboden’ producten. Bij alles wat je wil eten of drinken is de belangrijkste vraag die je kan stellen: Kan ik dit dagelijks doen of is het slimmer om het te beperken?

Klinkt toch heel anders dan ‘Dit mag ik (vast) niet (van de diëtist)’?

De diëtist zit vast met een afkeurende blik tegenover me

Dit is zo’n hardnekkig vooroordeel van mijn beroep waar ik flink de balen van heb. Het is leuk om diëtist te zijn en mensen te mogen helpen! Kijk zelf naar mij en mijn collega’s Maureen en Annick. Hartstikke leuke meiden!

Denk je echt dat wij met een opgeheven vinger naar je zitten te wijzen?

Geloof je dit niet? Dan nodigen wij je zeker uit voor een (gratis) kennismakingsconsult!                 

Ik ga wel als mijn vakantie voorbij is (ik weer een paar weken werk / na de feestdagen enz. enz. enz.)

Laten we dit kort houden: je kan altijd blijven uitstellen. Maar ik durf te wedden dat in de meeste gevallen het de angst voor de afkeurende blik is die ervoor zorgt dat je een afspraak nog even voor je uit schuift. Niet meer doen!

Van uitstel komt tenslotte afstel. En je kan hier lezen wat de ervaringen van voormalige cliënten zijn geweest.

Mijn vakantie is al duur genoeg

En daarom krijg je korting als je nu langs komt! De eerste 15 minuten zijn gratis als je in de maanden juli en augustus een afspraak maakt bij één van ons. Wacht dus niet langer, stop met uitstellen en kom langs!

Zo ga je lekker de zomer door zonder de ongewenste kilo's. 

Als je deze site wilt gebruiken dan accepteer je automatisch onze (calorievrije) cookies.