Reacties cliënten

Maak direct een afspraak

Ben je enthousiast geworden?

Maak dan direct een afspraak of neem contact op als je vragen hebt:

Website
Naam
E-mail
*
Telefoonnummer
*
Woonplaats
Onderwerp
Bericht
   

Ervaringen uit de praktijk

Regelmatig vertellen klanten hoe ze onze dienstverlening ervaren. Lees je mee?

Gonda, 58 jaar

Ik kwam bij de diëtist omdat ik glutenvrij moet eten. Ik wilde weten of ik wel voldoende binnenkreeg en wat ik verder nog kan verbeteren.

Ik had dit veel eerder moeten doen!

Ik kwam tot de ontdekking dat ik veel meer mocht eten dan ik eerder altijd had gedacht! Dit gaf me zo’n boost energie al direct na het eerste gesprek!

Ik ben me nu veel bewuster van wat ik eet en mag eten, ik heb veel meer energie en ik weet dat ik op de goede weg ben zo.

Ik raad iedereen aan om naar een diëtist te gaan! Je kan beter spijt hebben van iets wat je hebt geprobeerd dat dat je niets doet aan je probleem.

 

Vrouw, 48 jaar

De laatste jaren was ik niet tevreden met mijn lichaam. Ik had het gevoel niet goed/gezond bezig te zijn. Ik wilde gaan lijnen, maar wel zo dat ik me er fijn bij zou voelen en me ook fitter/gezonder zou gaan voelen. Ik ben geen fanatieke sporter, maar ben wel de hele dag in beweging en wandel twee keer per week 5 km.

Nuchtere benadering

Stephanie heeft n.a.v. al mijn gegevens (werk, beweging, eetgewoontes) gekeken welke manier van lijnen het best bij mij zou passen. Ze heeft daarbij een hele fijne/nuchtere manier van benaderen wat mij erg helpt.

Het resultaat

Ik ben al ruim 10 kilo kwijt geraakt en dat voelt heel goed. Ik ga door met lijnen totdat ik mijn streefgewicht heb bereikt.

 

Gerda, 62 jaar

Ongeveer 10 jaar geleden woog ik rond de 72 kilo. Met mijn lengte van 1,74 een prima gewicht. Ik voelde me goed en had een actief leven. Maar de laatste jaren ging mijn gewicht geleidelijk omhoog naar 82 kilo. Het ergst vond ik die lelijke dikke buik. Een leuk jurkje? Vergeet het maar! Ik ging intensief bewegen en kreeg meer energie. Alleen ik viel niet af!

Positieve energie

Stephanie gaf mij positieve energie. “Daar gaan we samen aan werken’ zei ze enthousiast. Ze legde me uit hoe koolhydraten werken en wat ze doen in combinatie met suikers. Ik ging anders eten met ontbijt en lunch. Daarvoor kreeg ik lekkere recepten en ik at koolhydraatarm brood. Tussendoor vaker extra fruit of noten. Nu is de warme maaltijd aan de beurt, maar mijn wekelijkse patatje mag ik houden.

Het resultaat

Stephanie motiveert me om door te gaan. Ik ben bijna vier kilo kwijt en mijn buik ging van 103 naar 97 centimeter. Met Kerst kan ik weer een mooi jurkje aan!

 

Vrouw, 28 jaar

Ik voelde me niet meer lekker in mijn lichaam. Ik kwam elk jaar een kilo aan en het lukt mij niet om af te vallen. Ik lust niet veel en wist ook niet wat ik het beste kon eten. Ik wilde graag vijf kilo kwijt op een rustige manier waarbij ik af en toe ook wat lekkers mag eten.

Aanpassing eetpatroon

Stephanie heeft mij goed geholpen mijn eetpatroon aan te passen. Ik at veel calorierijke tussendoortjes. Doordeweeks vervang ik zoveel mogelijk door fruit of groente. In het weekend beloon ik mijzelf met wat lekkers. Verder kreeg ik tips voor gezonde snacks en makkelijke recepten want koken doe ik niet voor mijn plezier.

Luisteren naar mijn hongergevoel

Ik luister nu beter naar mijn hongergevoel. Negen van de tien keer heb ik dan eigenlijk dorst. De lekkere trek kan ik nu beter weerstaan. Ik heb veel houvast gehad aan een doel stellen en controlemomenten inbouwen. Ik heb mijn doel van vijf kilo gehaald. Ik ga nu zonder hulp door voor die laatste kilo die ik er ook nog graag af wil hebben.

 

Ellen, 45 jaar

Pas geleden ging bij mij de knop om. Ik was zoveel aangekomen, zo kon het niet langer. Er moest 25 tot 35 kilo af en daarvoor vroeg ik de hulp van Stephanie.

Maaltijdvervangers

Sinds drie weken volg ik het Hippro-dieet met maaltijdvervangers. Het valt me heel erg mee. De eiwitrijke producten houden mijn koolhydraten laag waardoor ik steeds meer vet verbrand. De eerste week heb ik een compleet weekpakket uitgeprobeerd. Daarin zitten alle maaltijden plus tussendoortjes. Eigenlijk vond ik alles lekker. Er zit tekst en uitleg bij en op de Hippro website staan recepten. Ik bestel wekelijks en houd daarbij rekening met mijn agenda. Zo doe ik wat het beste bij mij past.

Het resultaat

Stephanie blijft mij coachen. Ik ben nu drie weken bezig en de eerste acht kilo is eraf! Met lekker eten en zonder honger. Dat geeft echt een kick en maakt dat ik het volhoud.

 

Vrouw, 45 jaar

Stephanie heeft mij met haar kennis van zaken enorm geholpen bij het afvallen. Met gezond eten en drinken gaat dat langzaam maar goed. Ze meet de samenstelling van mijn lichaam. Dan zie ik niet alleen de vooruitgang in kilo’s maar ook de toename van mijn gezondheid! 

 

José (52 jaar) 

Stephanie is vriendelijk, spontaan en verstaat haar vak. Na jaren van gedoe ben ik nu met een koolhydraatbeperkt dieet in korte tijd meer dan  twintig kilo afgevallen. Het is gemakkelijk vol te houden en ik hoef er geen speciale boodschappen voor te doen. Stephanie geeft mij goede ondersteuning en advies in gesprekken en via de mail.  Dit nieuwe voedingspatroon werkt goed voor mij. Ik voel me er fitter door!

 

Ingrid, 43 jaar

Toen ik voor een bloeddrukcontrole bij de huisarts moest ik ook op de weegschaal. Daar stond een getal dat ik eigenlijk niet wilde zien: honderdtien kilo! Ik wilde op een natuurlijke manier afvallen zonder medicatie, maaltijdvervangers of supplementen. Stephanie heeft mij uitstekend geholpen met een eetadvies voor de hele dag.

Kleinere porties

Ik dacht altijd dat ik tijdens een dieet bijna niets mocht eten, maar dat viel reuze mee. Ik moest gewoon leren om kleinere porties te eten en tussendoor een stuk fruit te pakken in plaats van Sultana of chocola. Na twee weken kwam dat eerste weegmoment. Best spannend, maar ik was vijf kilo afgevallen! Vóór mijn voedingsadvies kreeg ik ongemerkt veel suikers binnen. Stephanie gaf me goed advies en tips om het vol te houden.

Het resultaat

 

Na vier maanden was ik al vijftien kilo afgevallen. Ik ben trots op mijzelf. Nu ik ook sport gaat het alleen maar beter. Stephanie heeft laten zien dat ik met een aangepast eetpatroon nog steeds lekker kan eten. En af en toe mag ik mezelf best op iets lekkers trakteren. Ik voel me al een heel ander mens en hoop nog meer kilo’s kwijt te raken. Met de hulp van Stephanie gaat me dat vast lukken!

Als je deze site wilt gebruiken dan accepteer je automatisch onze (calorievrije) cookies.