Rosalie Kemper

Maak direct een afspraak

Over mij

De visie van Rosalie

Ik vind het leuk mijn kennis over gezonde en verantwoorde voeding met je te delen. Dit wil ik doen door samen te kijken naar wat bij je past. Ik sluit dus altijd aan bij je hulpvraag. En met praktische en haalbare adviezen. We gaan samen kijken naar de mogelijkheden in plaats van beperkingen binnen jouw eet- en leefpatroon. Hierdoor voelt een voedingsadvies niet aan als een dieet, maar als een onderdeel van je leefstijl. 

Uit eigen ervaring

Voordat ik met de opleiding Voeding & Diëtetiek begon, was ik erg bezig met mijn voeding. Ik nam voornamelijk gezonde voeding en weinig wat daarbuiten viel. Hierdoor had ik weinig tot geen ruimte over voor voeding waar ik daadwerkelijk blij van werd, zoals een stukje chocolade.

Door de opleiding is mijn visie hierover compleet veranderd. Ik kwam erachter dat het niet alleen belangrijk is je lichaam te voeden met goede voedingsstoffen, maar daarnaast ook aandacht te hebben voor voeding waarvan je écht geniet. Deze eyeopener neem ik mee in mijn werk als diëtist en wil ik jou ook graag meegeven.

Mijn werkdagen zijn

Maaandag t/m vrijdag

Mijn specialisaties zijn:

  • Ondervoeding bij ouderen 
  • Ondervoeding bij kanker
  • Voeding en smaakverandering bij kanker

Gevolgde Bijscholingen:

Gecombineerde Leefstijl Interventie SLIMMER: juli 2022

rosalie2.jpg

Als je deze site wilt gebruiken dan accepteer je automatisch onze (calorievrije) cookies.