RECEPT: Griekse yoghurt ijsjes

31 mei 2019

Maureen Kamer

Maak zelf eens ijs voor de warme dagen. Wat dacht je van deze friszoete Griekse yoghurt ijsjes met (diepvries)fruit en een vleugje honing?


Ingrediënten voor 6 ijsjes:...

Lees meer!

RECEPT: Rode bieten uit de oven

25 mei 2019

Stephanie Supprian

Dit recept met rode bietjes laat zien hoe de tijd nemen meer smaak aan het gerecht geeft. De eerste keer dat ik las dat de oventijd 45 minuten bedroeg vond ik dit wel erg l...

Lees meer!

RECEPT: Dadel-walnoot balletjes

10 mei 2019

Stephanie Supprian

Een lekker en gezond tussendoortje levert vezels, smaakt goed en bevat geen overbodige suiker of smaakversterkers.
Deze snack is het makkelijkste te maken met een blender ...

Lees meer!

RECEPT: Broodje linzenburger met spicy zoete aardappel frietjes

17 maart 2019

Maureen Kamer

Een broodje voor de luie zondag…
Leuk om samen met de kinderen het broodje aan te kleden en te bereiden. Of zit je vandaag samen met je vrienden te borrelen? Kies deze b...

Lees meer!

RECEPT: Gemarineerde tofu

16 maart 2019

Maureen Kamer

Tofu is een eiwitrijke en caloriearme vleesvervanger.
Het wordt gemaakt uit gestremde sojamelk, zoals kaas uit gestremde melk wordt gemaakt.
Qua gebruik in warme gerechte...

Lees meer!

RECEPT: Avocado salade

14 maart 2019

Maureen Kamer

Vandaag gaan we voor de snelle, makkelijke maaltijd. Een gerecht die in een mum van tijd op tafel staat maar toch lekker en gezond is. En dit voor het hele gezin.
We gaan ...

Lees meer!

RECEPT: Frisse tonijn-radijssalade met sperziebonen en walnoten

13 maart 2019

Maureen Kamer

Het voorjaar staat weer voor de boeg. Met de jas open buiten een wandeling kunnen maken, genieten van de eerste zonnestralen, de vogeltjes die fluiten en weer tijd voor een...

Lees meer!

RECEPT: Pompoentaart

23 januari 2019

Maureen Kamer

Ingrediënten (voor 10 plakken)


Bereidingswijze 
1. Verwarm de oven voor op 160 graden en vet de bakvorm in
2. Schil de pompoen, verwijder de draden en de pitten en...

Lees meer!

RECEPT: Pasta Carbonara (zonder pakjes of zakjes)

16 januari 2019

Maureen Kamer

Wat eten we vanavond? Pasta carbonara met zelfgemaakte saus!
Geen kant-en-klare pakjes, zakjes of potten met saus maar vers gemaakt met diverse ingrediënten.
Binnen 20 m...

Lees meer!

Vegetarisch: Kidneybonensalade met feta

08 maart 2018

Maureen Kamer

Ingrediënten (voor 2 personen, of als bijgerecht):

Bereidingswijze:
Doe de kidneybonen en de blokjes feta in een grote saladeschaal.
Halveer de courgette in de lengte...

Lees meer!

Als je deze site wilt gebruiken dan accepteer je automatisch onze (calorievrije) cookies.