Stephanie Supprian

Maak direct een afspraak

Over mij

In 2008 studeerde ik af als diëtist aan de Hanze Hogeschool in Groningen. Mijn ervaring deed ik op bij verschillende werkgevers. Mijn eigen visie op voeding speelde een belangrijke rol bij mijn besluit om zelf een praktijk te beginnen.

De visie van Stephanie

Als tachtig procent van wat je eet goed is voor je lijf, houd je twintig procent over voor ‘eten voor de ziel’. Dat tussendoortje waar je echt van geniet waardoor je het beter volhoudt. Ik tel geen calorieën, maar geef liever inzicht in portiegroottes en producten.

Ik focus graag op leefstijl. Op hoe je in je vel zit. Dat vind ik belangrijker dan kilo’s tellen. Verder blijf ik praktisch. Ben je geen ontbijter? Dan zoeken we samen naar het beste alternatief dat wel bij jou past.

En tot slot laat ik je inzien waaróm je eet. Bijvoorbeeld omdat je moe bent. Als je weet dat je eigenlijk rust of aandacht voor jezelf nodig hebt, schuilt daarin de echte oplossing.

Uit eigen ervaring…

Toen ik overspannen raakte ondervond ikzelf hoe belangrijk goed en gezond eten is. Ik herstelde door beter te letten op wat ik at, meer te bewegen en beter te ontspannen. Dat gun ik jou ook. Mijn adviezen zijn praktisch, menselijk en haalbaar. Ik volg regelmatig een bijscholing over de laatste ontwikkelingen. Het geeft mij energie als ik mensen kan helpen om weer vertrouwen in zichzelf te krijgen. 

Salus

De naam van mijn praktijk is Diëtistenpraktijk Salus. Salus betekent gezondheid in het Latijn. Je bent gezond als je lichamelijk en geestelijk goed in je vel zit. Wat je eet en drinkt heeft daar grote invloed op.

Ik zie je graag in mijn praktijk!

Warme groet, Stephanie

 

Mijn werkdagen zijn:

Maandag, dinsdag, wonesdag en donderdag (zaterdag mogelijk in overleg)

Gevolgde bijscholingen:

  • Emotie-eten de Baas specialisatie: oktober - december 2018
  • Coachend Begeleiden: 12 September 2018
  • Advanced Dietary Management and the Low FODMAP Diet in IBS course for dietitians - Kingston College London: November 2017 - Januari 2018
  • Malabsorptie bij Maag-Darm aandoeningen: 22-01-2018
  • 1e diëtisten en mondhygiënistencongres - Diabetes van twee kanten bekeken: 24 november 2017
  • FODMAP basiscursus en masterclass: 4 en 5 november 2016
  • Voeding en Diabetes: 4 daagse bijscholing oktober - november 2016
  • Emotie-eten de Baas Basiscursus: 13 februari 2015
  • Cognitieve Gedragstherapie voor Diëtisten: Oktober – November 2013
  • Basiscursus Motivational Interviewing: Maart - April 2009

Stephanie Supprian

steef-1.jpg

Als je deze site wilt gebruiken dan accepteer je automatisch onze (calorievrije) cookies.