Toch nog twijfels of ik iets voor je kan betekenen?

Vraag dan om een  GRATIS kennismakingsgesprek van 30 minuten aan. Daarna beslis je of je een afspraak voor een intakegesprek wilt maken.

 

De begeleiding bestaat in de praktijk uit:

Een intakeconsult (60 minuten)

In een intakeconsult gaan we samen kijken wat je doel is. Ik breng eventuele klachten en moeilijke situaties in beeld en we bespreken je werk- en thuissituatie om te onderzoeken waar we meer rekening mee moeten houden. Na een intakeconsult krijg je altijd de besproken adviezen uitgewerkt thuis gestuurd, inclusief aanvullende informatie die ik belankrijk voor je vind.

Vervolgconsulten lang (45 minuten)

Na het eerste consult gaan we kijken hoe het gaat met het opvolgen van de adviezen. Wat viel mee of tegen? Eventuele aanpassingen worden gemaakt waar nodig gemaakt. Als je komt voor afvallen dan kijk ik niet zozeer of er al resultaat is, maar hoe je het vindt gaan. Merk je dat iets je veel moeite kost? Dan komt hier de focus op te liggen. Het gewicht volgt namelijk altijd wel.

Vervolgconsulten standaard (30 minuten)

Gaat alles goed? Misschien vindt je het toch prettig om regelmatig langs te komen. Of er komt een onbekende situatie aan zoals een vakantie of feestdagen waarvoor je een plan van aanpak voor wilt maken. Vaak zit er meer tijd tussen de afspraken.

Telefonisch gesprek (15 minuten)

Mocht je je te laat afmelden, ziek zijn of niet in de gelegenheid zijn om langs te komen dan is ook een telefonisch consult mogelijk. We spreken elkaar dan op een afgesproken tijdstip.

Het blijft persoonlijk

Voor het beste resultaat in het aan te raden om minimaal 2 vervolgconsulten in te plannen. Dit gebeurt natuurlijk in overleg en je hebt de vrijheid hiervan af te wijken.

Als je deze site wilt gebruiken dan accepteer je automatisch onze (calorievrije) cookies.