•  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

RECEPT: Griekse yoghurt ijsjes

Maak zelf eens ijs voor de warme dagen. Wat dacht je van deze friszoete Griekse yoghurt ijsjes met (diepvries)fruit en een vleugje honing?

Ingrediënten voor 6 ijsjes:

  • 250 ml Griekse yoghurt 2% vet
  • Flinke handvol vers / diepvries fruit (bv. framboosjes, aardbeien, mango, blauwe besjes) 
  • 1 scheutje honing
  • Overig: ijsvormpjes


Meng alles door elkaar en vul de ijsvormpjes. Eventueel kun je het fruit en de yoghurt ook eerst door de blender halen voor een egaal mengsel.


Zet ze tenminste 3 uur in de vriezer en voila... je zelfgemaakte ijsjes!


TIP: Houd de vormpjes even kort onder de warme kraan wanneer je je ijsje wilt eten. Hierdoor krijg je hem er makkelijker uit.

Als je deze site wilt gebruiken dan accepteer je automatisch onze (calorievrije) cookies.