Over mij

De visie van Lisa


Voeding dient te passen bij je eigen stijl en ritme. Daarbij kan eten juist ook overzicht en veiligheid bieden.

Waar ik mij veel voor inzet is voeding bij kanker. Eten is dan niet altijd vanzelfsprekend terwijl je lichaam er juist extra belang bij heeft. In deze situatie is het fijn om samen uit te zoeken wat smaakt, goed voelt en bij je past. Hierbij sluit ik aan bij jouw situatie met aanvullende recepten, adviezen en tips. 

Uit eigen ervaring

Mijn persoonlijke valkuil is bijvoorbeeld vergeten te lunchen. Wanneer ik dit niet doe dan voel ik mij moe en verstoord. Wanneer ik wel tijdig lunch dan zorgt het voor rust en energie. Daarnaast is mijn man kok. Dit zorgt ervoor dat voeding, op allerlei manieren thuis het onderwerp is. 

Voorafgaand aan de studie voeding en diëtetiek heb ik een opleiding aan de middelbare hotelschool gevolgd. Dit lijkt een grote sprong van het ene naar het andere onderwerp maar
dat valt mee. Het voelt goed om met eten bezig te zijn en het is nog veel fijner om het belang en de mooie
boodschap van eten aan te dragen. Ik heb kookcommissies gedaan, als voedingsassistent gewerkt en als diëtist in medische centra en daarbuiten.

Wanneer er een aandoening speelt, een vraag of helemaal niets. Wanneer je aan wilt
komen, af wilt vallen of zoekt naar een fijne balans met voeding in het dagelijks leven. Ik ga graag het gesprek aan! 

Mijn werkdagen zijn:

Donderdag en vrijdag, vanaf 1 december 2020 maandag t/m vrijdag ter vervanging van Stephanie Supprian voor haar zwangerschapsverlof

 

Gevolgde Bijscholingen:

Voeding bij Bariatrische Chirurgie

PDS en FODMaP

lisabosma.jpg

Als je deze site wilt gebruiken dan accepteer je automatisch onze (calorievrije) cookies.