Emotie-eten de Baas

Maak direct een afspraak

Emotie-eten de baas, dat lukt jou ook!

Uitgeteld lig je op de bank met maar één gedachte: ik moet zoet, chocola, NU! Na een zware werkdag is eerst een halve zak chips nodig om tot rust te komen. Herken je deze situaties?

Dit soort snoep- en snaaibuien zijn funest voor je zelfvertrouwen en je gewicht. Wil jij het emotie-eten blijvend onder controle krijgen? Nooit meer op dieet? Dan help ik je graag in dit proces.

Als Emotie-eten de baas specialist© van www.emotie-etendebaas.nl laat ik je onderzoeken waar jouw neiging tot emotie-eten vandaan komt. Je leert voelen dat je eigenlijk behoefte hebt aan een luisterend oor, troost of liefde. Een pak koekjes opeten vervult dit verlangen niet.

Via een 7-stappen plan ervaar je hoe je je behoefte aan rust of waardering kunt bevrediging zonder naar troosteten te grijpen. Hiermee krijg jij je snoepbuien definitief onder controle.

In de begeleiding volgen we het 7-stappen plan dat beschreven staat in het boek “Liefde in plaats van chocola”, van Fenna Janssen, diëtist-therapeut en eigenaar van www.emotie-etendebaas.nl.    

Herken jij jezelf als jojoër?

Heb je al bewezen dat je goed kunt afvallen, maar kom je weer aan bij tegenslag, verdriet of stress? Dan is het tijd te stoppen met lijnen en het emotie-eten stap voor stap aan te pakken.

Wil jij graag:

Stap voor stap gezonder gaan leven?

Omdat je het gewoon heerlijk is om fit genoeg te zijn om te kunnen doen wat je graag doet!Je meer bewust worden van je eetpatronen?

Het emotie-eten onder controle krijgen?

Een stimulans om dagelijks te bewegen, zodat je je energieker en sterker voelt?

Geleidelijk én blijvend gewicht verliezen, in plaats van snel afvallen en daarna weer aankomen met rente?

 

Dan is de Emotie-eten de baas aanpak passend voor jou.

 

De aanpak van Emotie-eten de baas is geschikt voor mensen die serieus aan de slag willen om in een jaar blijvend af te vallen, gezonder en fitter te worden en om definitief het emotie-eten en jojo-en onder controle te krijgen.

Wil je aan de slag? In het onderstaande document vindt je alle informatie m.b.t. de werkwijze, duur en kosten. 

mojoimagealt-757-alt Intensief traject Emotie-eten de Baas.pdf (92 KB)

Als je deze site wilt gebruiken dan accepteer je automatisch onze (calorievrije) cookies.