E-book: Emotie-eten de baas

Zal ik dit wel of niet eten? Heb ik wel genoeg koekjes in huis? Ik baal van mijn uiterlijk. Iedereen let op mijn lijf en ziet wat ik eet. Ik schaam me voor mijn stiekeme eten. Gek word ik van de onrust.

Als ik slank ben, dan ga ik solliciteren, daten, nieuwe kleren kopen, op vakantie... enz.

  • Beschrijving

Hoe zou het zijn als je deze gedachten achter je laat en nu alvast begint met het leven dat je wenst?

Stoppen met emotie-eten, dat lukt jou ook!

 

Wij, emotie-eten de baas specialisten©, zijn er van overtuigd. Nu jij nog.  Met dit 7 stappenplan verander je stap voor stap je gedrag. Veel mensen en vooral vrouwen hebben de afgelopen jaren al bewezen dat dit lukt.  Je ervaart dat je je gevoel van verdriet, eenzaamheid of frustratie niet meer met chocola of chips hoeft te dempen. Je ontdekt waar je echt behoefte aan hebt. Je leert je behoefte aan ontspanning, waardering of liefde te vervullen zonder naar eten te grijpen. Met als resultaat: rust in je hoofd en blijvend gewichtsverlies.

 

Het e-boek is een praktisch geïllustreerd werkboek waarmee jij direct in 7 stappen inzicht krijgt in jouw patronen van emotie-eten. Een stappenplan waarmee je vooral leert hoe je met ‘lastige’ emoties als verdriet, stress, eenzaamheid of onrust om kunt gaan zonder naar eten te grijpen.

 

Emotie-eten de baas in 7 stappen, dat lukt jou ook!

Overzicht

Dit zijn je gekozen opties en het totaalbedrag

Als je deze site wilt gebruiken dan accepteer je automatisch onze (calorievrije) cookies.